Ervaring

Na mijn jaren als tennislerares, ben ik werkzaam geweest voor o.a. Sportnet International, The Internet Factory, Altavista en De Telefoongids. Het coördineren, opzetten, uitdenken en uitvoeren van projecten, zijn activiteiten die ik bij Sportnet International en The Internet Factory veelal gedaan heb. De eerste internetsites voor o.a. het internationale tennistoernooi van (toen nog) De Heineken Trophy in Rosmalen, de Grolsch Open in Amsterdam en de Holland Basketbalweek in Haarlem werden door Sportnet.nl gebouwd. Het zoeken van sponsors en samenwerkingsverbanden was hierbij erg belangrijk.

Bij Alta Vista was ik verantwoordelijk voor de Europese partnerships op het gebied van content binnen de zoekmachine. Ook hierbij lag het accent op samenwerkingsverbanden/sponsorships.

Bij de Telefoongids.nl was ik werkzaam op de afdeling ‘verkoop’. Acquireren, klanten bezoeken en de verschillende bedrijfsvermeldingen verkopen, behoorde tot mijn werkzaamheden.

Om meer ‘sport’ terug te krijgen in mijn werkende leven, ben ik in 2017 bewust op zoek gegaan naar een sportieve omgeving om in te werken. Deze uitdaging vond ik in een sportcentrum in Cruquius. Bij dit sportcentrum heb ik anderhalf jaar met veel plezier gewerkt en leiding en begeleiding gegeven aan de verschillende facetten binnen het sportcentrum. Na deze tijd heb ik een eigen tennis-en padelschool opgericht, In2Tennis & Padel.

Met een eigen bedrijf als Spinservice is het mogelijk bovengenoemde ervaringen te combineren en het beste uit mezelf te halen en daarmee ook de klant te bedienen.