LERARENBIJEENKOMST OP DONDERDAG 16 JANUARI 2020

Na het organiseren van een succesvolle lerarenbijeenkomst in 2018, organiseert Spinservice wederom een PO dag voor tennisleraren, waar 5 PO-punten te verkrijgen zijn.De bronafbeelding bekijken

Tegenwoordig is het lastig om jeugd en senioren meerdere keren per week naar de club te laten komen om te tennissen. De tennisleraar is een hele belangrijke schakel op een vereniging en kan hierin een centraal punt innemen. Met onze PO-dagen bieden we de tennisleraar tools om niet alleen een betere tennisleraar te worden, maar ook een betere ondernemer te worden door de financiële zaken beter te regelen en zo zijn/haar toekomst veilig te stellen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Petra Janssen, per mail petra@spinservice.nl of 06-53545504. Op onze facebookpagina kun je bevriende leraren uitnodigen voor deze bijeenkomst https://www.facebook.com/Lerarenbijeenkomst.

 

Sprekers op deze dag:

 1. Wietske de Ruiter
  Growing mindset. Hoe trainen met meer plezier met als speerpunt ‘pubers’, meer info www.wiets1919.nl.
  Wietske speelde op haar 12e de finale van het Nederlands kampioenschap tegen Brenda Schultz. Is daarna veel gaan hockeyen en heeft met het Nederlands Elftal de Olympische Spelen, WK’s en EK’s gespeeld.
 2. Raoul Snijders
  ZZP- belastingadvies voor de tennisleraar. Raoul is een goede tennisser, heeft een aantal jaar Eredivisie gespeeld bij TC Zandvoort.
 3. Jan Wind
  Pensioen advies voor de tennisleraar, meer info https://www.care-is.nl. Jan is zelf een enthousiast tennisser op recreatief niveau.
 4. Manuel Bouwman
  Manuel is reeds vele jaren actief op en rond de tennisbaan als trainer, coach en begeleider. Naast zijn functie als manager van Startbaan, richt hij zich op het efficiënt en natuurlijk bewegen op de tennisbaan.

Meer informatie over de Permanente Ontwikkeling: PERMANENTE ONTWIKKELING TENNISLERAAR

 

Locatie Amstelhof Sport & Healthclub

Noorddammerweg 30

1424 NX Uithoorn

Kosten € 79,- Inclusief koffie, thee en lunch
Duur 9.00 uur tot 13.30 uur
Aantal punten 5 PO punten

INSCHRIJVEN