Wie?

Petra Janssen: Sporten was en is voor mij erg belangrijk. In mijn jeugd heb ik op hoog niveau geturnd en getennist. De flikflakkende spin in het filmpje verbindt Spinservice aan het turnen en bij tennis is een goede (top-)spinservice een krachtig wapen.
Een logische stap na mijn middelbare school in Rotterdam, was het volgen van een sportopleiding op het CIOS in Overveen. Na het afronden van deze opleiding, ben ik een aantal jaren actief geweest als tennislerares. Met de opkomst van het internet, begin jaren negentig, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de internetwereld. Bij Sportnet.nl vond ik de perfecte combinatie van sport en internet. Dit was precies wat mij aantrok in deze nieuwe functie, het uitdenken, opzetten en co√∂rdineren van projecten en evenementen op sportgebied en deze vertalen naar een internetsite. Ook het geven van de bekendheid aan deze projecten, behoorde tot mijn werkzaamheden. Sportnet.nl heeft helaas niet lang bestaan en ik ‘dreef’ steeds verder bij de sport vandaan, de internetwereld in.
Na 10 jaar in de internetwereld gewerkt te hebben, miste ik de sportkant in mijn werkend bestaan en had het geluk een tennis- en padelschool op te kunnen richten in Heemstede, In2Tennis & Padel. Het zelf geven van tennis- en padellessen tezamen met het organiseren van toernooien is een ideale combinatie voor mij.